جراحی بینی وی | شنبه – چهارشنبه : از ساعت ۸ صبح الی ۸ شب

جراحی بینی گوشتی

جراحی بینی گوشتی
زمان مطالعه: 14 دقیقه
Rate this post

جراحی بینی گوشتی یکی از رایج‌ترین و مهم‌ترین جراحی‌های عمل بینی است. کسانی که بینی گوشتی و گردی دارند می‌توانند برای رفع ایرادهای بینی خود به سراغ عمل زیبایی بینی بروند. افرادی که می‌خواهند عمل کنند در مورد این جراحی سوالات و ابهاماتی دارند. در این مقاله قرار است هر چیزی که در مورد جراحی بینی گوشتی وجود دارد را در اختیارتان قرار دهیم.

آنچه خواهید خواند... نمایش

بینی گوشتی چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

گاهی اوقات اطرافیان با نگاه کردن به بینی دیگران تشخیص می‌دهند که بینی فرد گوشتی یا استخوانی است. اما متخصصان معیارهایی مهمی را برای شناسایی بینی گوشتی از استخوانی تعیین کرده‌اند که به شرح زیر هستند:

  • بینی گوشتی افراد دارای پوستی سفت و ضخیم است.
  • منافذ پوست بینی‌های گوشتی باز است و به راحتی دیده می‌شود.
  • بینی‌های گوشتی غده چربی فراوانی دارند.
  • غضروف بینی‌های گوشتی ساختار ضعیفی دارد.
  • پرده‌های بینی‌های گوشتی باز هستند.
  • بینی‌های گوشتی از بینی‌های استخوانی پهن‌تر هستند و در صورت بیشتر به چشم می‌آیند.

انواع بینی‌های گوشتی

بینی‌های گوشتی انواع مختلفی دارند که پزشک متخصص قبل از عمل جراحی در مورد نوع بینی گوشتی زیباجو اطلاعاتی را در اختیارش قرار می‌دهد. بینی‌های گوشتی به دو نوع اصلی تقسیم‌بندی می‌شوند که هر کدام ویژگی‌های زیر را دارند:

  • بینی گوشتی با پوست ضخیم: ضخامت پوست این بینی‌ها به دلیل حجم بیشتر غده چربی است.
  • بینی گوشتی با پوست ضخیم: نوع دیگر نیز پوست آن ضخیم است؛ اما غده چربی در این بینی‌ها کم کار به حساب می‌آید.

وقتی بینی چربی زیادی داشته باشد پزشک ممکن است برای کاهش چربی به زیباجو یک رژیم غذایی کم کالری و کم چرب را ارائه دهد. جالب است بدانید برخی از افرادی که بینی آن‌ها گوشتی است وقتی رژیم لاغری را به صورت اصولی می‌گیرند، کمی از بینی آن‌ها کوچک می‌شود. این موضوع در عمل جراحی بینی گوشتی نیز تاثیر مثبت‌تری می‌گذارد.

 

جراحی بینی گوشتی برای چه کسانی مناسب است؟

اگر شما هم بینی گوشتی دارید حتما این سوال برایتان مطرح می‌شود که آیا من کاندیدای مناسب برای این عمل هستم یا نه؟ در صورتی که از شرایط زیر برخوردار باشید کاندید مناسبی برای عمل بینی محسوب می شوید.

عدم تناسب بینی با اجزای صورت

بینی گوشتی برای همه یک ظاهر عجیب و نامناسب را ایجاد نمی‌کند. اما برای برخی از افراد تعادل و تناسب صورت آن‌ها را به هم می‌زند. زیباجوها معمولا این شکایت را دارند که هنگام صحبت کردن با دیگران آن‌ها فقط به بینی‌شان نگاه می‌کنند. این موضوع اعتماد به نفس آن‌ها را کاهش می‌دهد. به همین دلیل این افراد کاندیدای مناسبی برای جراحی بینی گوشتی هستند.

اختلال در تنفس

برخی از افراد علاوه بر بینی گوشتی از انحراف بینی نیز برخوردار هستند. این موضوع نفس کشیدن را برای آن‌ها دشوار می‌کند و نمی‌توانند فعالیت‌های عادی روزمره خود را به راحتی انجام دهند. به همین دلیل این افراد نیز می‌توانند هم بینی گوشتی خود را ترمیم کنند و هم با برطرف کردن انحراف بینی مثل افراد عادی راحت نفس بکشند و بخوابند.

سن مناسب

نوجوانی مهم‌ترین دوران زندگی افراد است. در این دوره فرد از نظر شخصیتی و ظاهری تغییرات زیادی را تجربه می‌کند. در دوران نوجوانی به دلیل تغییرات هورمونی بینی افراد کمی از سایر اجزای صورت بزرگتر به نظر می رسد همین باعث می شود برخی از افراد در این دوره بینی خود را عمل کنند و در بیشتر مواقع نتیجه خوبی  نمی گیرند چرا که بینی در دوران بلوغ رشد می‌کند؛ بنابراین اگر متقاضی عمل زیبایی بینی هستید، باید زمان این عمل را به بعد از دوران بلوغ موکول کنید، چرا که در آن دوره کاندیدای مناسب رینوپلاستی خواهید بود. همچنین به خاطر بسپارید که بهترین سن برای عمل بینی گوشتی بین ۲۰ تا ۳۰ سال است.

برخورداری از سلامت عمومی

افرادی که بیماری‌های خاص یا مختلفی دارند، قبل از عمل بینی بهتر است نسبت به درمان آن‌ها و کاهش عوارض بیماری اقدام کنند. بیماری‌ها می‌توانند در حین عمل زیبایی، مرحله بیهوشی، کیفیت عمل و مدت زمان دوره نقاهت بعد از جراحی تأثیر منفی بگذارند. اگر سلامت عمومی شما مشکلی ندارد، می‌توانید برای عمل زیبایی بینی گوشتی اقدام کنید.

بهترین سن برای جراحی بینی گوشتی

متخصصان توصیه می‌کنند که بهترین سن برای جراحی بینی گوشتی بین ۲۰ تا ۳۰ سال است. در واقع وقتی که فرد به بلوغ جسمی کامل می‌رسد می‌تواند برای عمل بینی اقدام کند. بازه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال زمانی است که فرد هنوز در دوره سلامتی و شادابی پوست خود قرار دارد و کلاژن‌سازی نیز در این دوره به خوبی صورت می‌گیرد. در این بازه سنی زخم‌های ناشی از عمل زودتر بهبود پیدا می‌کنند. وقتی فرد در سن بالا عمل بینی گوشتی را انجام می‌دهد ترمیم دیرهنگام روند بهبودی را با مشکل روبه‌رو خواهد کرد. عمل در سن پایین و دوره بلوغ نیز بیشتر یک تصمیم احساسی است و معمولا با پشیمانی همراه خواهد بود.

انواع روش‌های جراحی بینی گوشتی

دو روش مهم و اصلی برای جراحی بینی گوشتی وجود دارد. تشخیص اینکه کدام روش برای شما مناسب است به عهده پزشک انتخابی‌تان است. پزشک در مورد این روش‌ها با شما صحبت می‌کند. در این شرایط، هم اطلاعات کاملی به دست می‌آورید و هم از یک عمل بینی گوشتی به انتظارات واقع‌بینانه‌تری خواهید رسید. دو روش عمل زیبایی بینی گوشتی به شرح زیر هستند:

جراحی بینی گوشتی به صورت باز

معمولا این روش یکی از رایج‌ترین روش‌های جراحی بینی‌ گوشتی است و بین جراحان نیز محبوبیت ویژه‌ای دارد. علت این محبوبیت نیز به تسلطی که جراح روی فرایند عمل و بینی فرد دارد مربوط می‌شود. جراح برای شروع عمل برش خود را از پایه میانه بینی زیباجو شروع می‌کند. برای برداشتن پوست برشی را در لبه‌های داخلی پره‌ها می‌زند. با این برش پزشک می‌تواند دسترسی خوبی به نوک و پشت بینی زیباجو داشته باشد و بینی فرد را به فرم دلخواه او درآورد.

جراحی بینی گوشتی به صورت بسته

در این مدل جراحی برخلاف نوع باز، پزشک برشی در قسمت بیرونی بینی ایجاد نمی‌کند. در این روش برش‌ها داخلی هستند. در واقع جراح در داخل بینی و بین غضروف‌های آن برش‌هایی را به صورت اصولی ایجاد می‌کند. اگر نوک بینی شما بزرگ و پهن است پزشکان توصیه می‌کنند روش جراحی باز برای فرد مناسب‌تر خواهد بود.

در روش جراحی بسته پزشک دید کمتری دارد. از این رو اگر جراح شما حرفه‌ای نباشد احتمال اینکه از نتیجه رضایت نداشته باشید، افزایش خواهد یافت. برخی از افراد چربی زیادی در بینی خود دارند. وقتی پزشک این چربی‌ها را از بین می‌برد احتمال نازک و ضعیف شدن پوست بینی وجود دارد. معمولا پزشکان با تزریق کورتون مسئله افتادگی بینی بعد از عمل را برطرف می‌کنند.

در مورد برگشت‌پذیری بینی گوشتی بعد از عمل زیبایی نیز باید اطلاعات مهمی را به شما بدهیم. حتما دیدن بینی گوشتی کسانی که بعد از عمل دوباره به حالت قبل برمی‌گردند باعث نگرانی شما شده است. اما جای نگرانی نیست؛ چون امروزه روش‌های جراحی بینی و تکنیک‌هایی که متخصصان به کار می‌برند مانع از برگشت‌پذیری بینی می‌شود. در واقع دیگر تفاوتی ندارد که بینی‌تان گوشتی یا استخوانی است، نتیجه عدم برگشت یکسان خواهد بود.

جراحی بینی با لیزر

امروزه جراحی با لیزر یکی از روش‌های رایجی است که در حوزه‌های مختلف پزشکی صورت می‌گیرد. برخی فکر می‌کنند جراحی بینی گوشتی یا استخوانی با لیزر امکان‌پذیر است که این موضوع صحت ندارد. لیزر در جراحی بینی نیز کاربرد دارد؛ اما این کاربرد برای برش دادن پوست بینی است. در واقع برای شکل‌دهی به بینی از این روش استفاده نمی‌کنند.

یکی از کاربردهای لیزر در جراحی بینی گوشتی برطرف کردن مشکلات پوست بینی؛ مانند کک و مک یا قرمزی است. لیزر می‌تواند لایه‌های سطحی پوست بینی را که آسیب دیده‌اند از بین ببرد و باعث تقویت کلاژن‌سازی شود. هنوز علم پزشکی به آن درجه از پیشرفت نرسیده است که به تنهایی با لیزر عمل جراحی بینی گوشتی یا استخوانی را انجام دهد. اگر در این مورد اطلاعاتی به دست آوردید باید بدانید که تبلیغات است و نباید به آن‌ها توجه کنید.

برگشت‌پذیری بینی گوشتی

در مورد برگشت‌پذیری بینی گوشتی بعد از عمل زیبایی نیز باید اطلاعات مهمی را به شما بدهیم. حتما دیدن بینی گوشتی کسانی که بعد از عمل دوباره به حالت قبل برمی‌گردند باعث نگرانی شما شده است. اما جای نگرانی نیست؛ چون امروزه روش‌های جراحی بینی و تکنیک‌هایی که متخصصان به کار می‌برند مانع از برگشت‌پذیری بینی می‌شود. در واقع دیگر تفاوتی ندارد که بینی‌تان گوشتی یا استخوانی است، نتیجه عدم برگشت یکسان خواهد بود.

شناسایی بهترین روش جراحی بینی گوشتی

با معرفی روش‌های جراحی بینی گوشتی حتما دچار تردید و سوالات زیادی شده‌اید. قطعا انتخاب نهایی روش جراحی به عهده پزشک شما خواهد بود و او بیشتر از همه روی شناسایی بهترین روش تسلط دارد. اما اگر پهن بودن نوک بینی گوشتی شما قابل توجه است و باید تغییرات زیادی برای کوچک‌تر کردن آن انجام شوند، جراحی به صورت باز بهترین گزینه خواهد بود.

فراموش نکنید که فرقی ندارد که پزشک شما کدام روش جراحی را برایتان در نظر می‌گیرد. در هر دو روش اصل مهم تقویت غضروف‌های بینی به قوت خود باقی است. این موضوع یک فرایند دائمی است و نباید نگران از بین رفتن آن باشید. این کار نقش مهمی در جذاب‌تر شدن بینی و افزایش استحکام آن دارد.

البته روش‌های جراحی بینی گوشتی و استخوانی یکسان است. یعنی برای هر دو مدل بینی از جراحی باز و بسته استفاده می‌شود. البته عمل بینی‌های استخوانی برای پزشک راحت‌تر است. هر چقدر استخوان‌های بینی یک فرد محکم‌تر باشند پزشک راحت‌تر می‌تواند بینی را به همان شکلی که زیباجو می‌خواهد تبدیل کند. البته وقتی پزشک مهارت کافی داشته باشد می‌تواند بینی‌ها با شکل‌های مختلف را به دلخواه زیباجو درآورد.

تفاوت جراحی بینی گوشتی و استخوانی

روش‌های جراحی بینی گوشتی و استخوانی یکسان است. یعنی برای هر دو مدل بینی از جراحی باز و بسته استفاده می‌شود. جراحی بینی گوشتی برای پزشک دشوارتر است. پزشک برای اینکه تغییرات ایجاد شده حفظ شوند، باید از ایمپلنت‌های گوشتی استفاده کند. با این راهکار بینی فرد فرم جذابی به خود می‌گیرد. البته عمل بینی‌های استخوانی برای پزشک راحت‌تر است؛ چون از ایمپلنت‌ها استفاده نمی‌شود. هر چقدر استخوان‌های بینی یک فرد محکم‌تر باشند پزشک راحت‌تر می‌تواند بینی را به همان شکلی که زیباجو می‌خواهد تبدیل کند. فراموش نکنید وقتی پزشک مهارت کافی داشته باشد می‌تواند بینی‌ها با شکل‌های مختلف را به دلخواه زیباجو درآورد.

 علت افتادگی بینی گوشتی بعد از عمل

یکی از نگرانی‌هایی که افراد در رابطه با جراحی بینی گوشتی خود دارند به افتادگی آن مربوط می‌شود. متاسفانه این اتفاق به خاطر عدم استفاده از تکنیک اصولی در جراحی و همچنین عدم رعایت مراقبت‌های ویژه بعد از جراحی رخ می‌دهد. جراحان حرفه‌ای برای عدم رخ دادن چنین مشکلی تکنیک‌هایی را برای تقویت نوک بینی و غضروف‌های آن انجام می‌دهند.

وقتی جراحی بینی صورت می‌گیرد توسط پزشک یک زاویه استاندارد بین نوک بینی فرد و لب بالایی او ایجاد می‌شود. این زاویه برای خانم‌ها بین ۹۵ تا ۱۱۰ درجه است و برای آقایان نیز ۹۰ تا ۱۰۰ درجه را در نظر می‌گیرند. اگر این زاویه‌ها کمتر ایجاد شود، نوک بینی دچار افتادگی خواهد شد.

احتمال افتادگی بینی در بینی‌های گوشتی بیشتر از بینی‌های استخوانی است. البته وقتی پزشک شما حرفه‌ای باشد با استفاده از پیشرفته‌ترین روش‌های جراحی، بینی شما را عمل می‌کند. گاهی نیز زیباجو مراقبت‌های بعد از عمل از مانند بالا نگه داشتن سر یا استفاده از چسب را رعایت نمی‌کند. وقتی همه نکات اصولی توسط جراح و زیباجو رعایت شوند، افتادگی نوک بینی حتی برای بینی‌های گوشتی رخ نخواهد داد.

چه چیزی جراحی بینی گوشتی را دشوارتر می‌کند؟

مهم‌ترین علتی که جراحی بینی گوشتی را دشوارتر از بینی استخوانی می‌کند طولانی‌تر بودن دوره نقاهت و استفاده از چسب بینی است. پوست بینی‌های گوشتی ضخیم‌تر از بینی‌های استخوانی است و همین موضوع باعث می‌شود جراحی دشوارتر باشد و زمان بیشتری ببرد.

البته گاهی نیز پیوند غضروف در بینی صورت می‌گیرد. این کار برای تقویت بیشتر غضروف بینی و استخوانی‌تر کردن آن انجام می‌شود. به غیر از این موارد جراحی بینی گوشتی تفاوت زیادی با بینی استخوانی ندارد و زیباجوها نباید در این مورد نگرانی داشته باشند.

فراموش نکنید که نتیجه جراحی در بینی‌های استخوانی بیشتر قابل ملاحظه است؛ چون بیشتر بینی این افراد را استخوان تشکیل می‌دهد. بینی‌های گوشتی چون غضروف بیشتری دارند به یک بینی طبیعی می‌رسند. اما افراد با بینی استخوانی می‌توانند به بینی فانتزی‌تری دست پیدا کنند.

بینی‌های استخوانی زودتر بهبود می‌یابند به همین دلیل نسبت به بینی‌های گوشتی زودتر نتیجه عمل بینی خود را می‌بینند. البته روش‌های پیشرفته جراحی بینی باعث شده که تفاوت زیادی بین جراحی بینی گوشتی و استخوانی وجود نداشته باشد.

تفاوت جراحی بینی گوشتی در مردان و زنان

البته فراموش نکنید که هدف آقایان و خانم‌ها از عمل بینی با هم متفاوت است. در واقع تکنیک‌های عمل هم برای خانم‌ها و هم آقایان یکسان است. معمولا هدف آقایان صاف کردن بینی و افزایش پهنای بخش میانی بینی است. خانم‌ها نیز بیشتر برای معیارهای زیبایی مانند کوچک کردن بینی پهن یا صاف کردن نوک بینی که آویزان است جراحی بینی را انتخاب می‌کنند.

معمولا روند بهبود بینی بعد از عمل در مردان طولانی‌تر است. این موضوع به دلیل ضخامت بیشتر پوست بینی مردان است. به طور کلی زمان و دشواری جراحی بینی گوشتی در مردان بیشتر از خانم‌ها است.

مراحل انجام جراحی بینی گوشتی

 جراحی بینی گوشتی مانند سایر عمل‌های زیبایی باید زیر نظر پزشک متخصص صورت بگیرد تا عوارض این عمل به حداقل برسد و بیمار نتیجه مورد نظر خود را کسب کند. به همین دلیل این عمل زیبایی نیز مراحلی دارد که زیباجو باید با آن‌ها آشنا باشد. این مراحل را در ادامه بخوانید:

مرحله اول: مشاوره تخصصی با پزشک

در اولین مرحله زیباجو باید به پزشک متخصص مراجعه کند و در مورد عمل بینی، فواید، ضررها، روش‌های جراحی و هر آن چیزی که نیاز است، اطلاعات لازم را به دست آورد. پزشک نیز در این مرحله در مورد نتیجه عمل و توقعاتی که فرد باید داشته باشد، صحبت‌های مهمی را بیان می‌کند. در جلسه مشاوره جراحی بینی اسکلت‌بندی صورت، نوع بینی و ایرادهایی که دارد نیز صحبت می‌شود. همچنین شبیه‌سازی بینی جراحی شده بیمار نیز به او نشان داده می‌شود.

مرحله دوم: انجام آزمایش‌های مختلف

پزشک باید از سلامت شما مطمئن شود. جراح شما باید در مورد بیماری‌های گذشته، بیماری‌هایی که در حال حاضر درگیر آن هستید، حساسیت‌هایی که دارید یا عمل‌هایی که انجام داده‌اید اطلاعات لازم را داشته باشد. باید به پزشک خود در مورد داروهایی که مصرف می‌کنید نیز اطلاع دهید.

همچنین پزشک یک سری آزمایش برای چک کردن وضعیت سلامت عمومی شما نیز درخواست می‌کند که باید آن‌ها را انجام دهید. همچنین پزشک باید مطمئن شود که بیهوشی عمومی برای شما خطرساز نخواهد بود. این آزمایش‌ها به شرح زیر هستند:

  • آزمایش خون
  • آزمایش ادرار
  • عکس‌برداری از قفسه سینه
  • نوار قلب برای بررسی سلامت قلب
  • آزمایش بارداری

مرحله سوم: مراقبت‌های قبل از عمل جراحی بینی گوشتی

قبل از اینکه روز عمل فرا برسد یکسری مراقبت های قبل از جراحی بینی وجود دارد که همه افراد باید آن‌ها را دقیقا انجام دهند. مراقبت‌های توصیه شده کمک می‌کنند که روز جراحی را بدون مشکل سپری کنید. این توصیه‌ها به شرح زیر هستند:

  • مصرف هرگونه دخانیات ۲ هفته قبل از جراحی ممنوع است.
  • ۲ هفته قبل از جراحی بینی گوشتی نباید آسپرین مصرف کنید.
  • یک روز مانده به عمل به اندازه کافی آب بنوشید.
  • قبل از عمل حتما دوش بگیرید و کلیه نکات بهداشتی را رعایت کنید.
  • روز جراحی نباید هیچ‌گونه مواد آرایشی روی صورتتان باشد.
  • اگر ناخن‌هایتان لاک دارد، روز جراحی باید آن‌ها را پاک کنید.
  • ۸ ساعت مانده به عمل جراحی نباید چیزی بخورید و بنوشید.
  • مصرف داروهای رقیق‌کننده خون را باید قطع کنید.

مرحله چهارم: روز عمل

چند روز قبل از عمل مسیرهایی دستیابی به محل جراحی که شامل بیمارستان یا کلینیک می‌شوند را چک کنید تا بدون مشکل خودتان را به محل مورد نظر برسانید. روز عمل حتما با یک همراه بروید تا در صورت بروز مشکل همه چیز به خوبی برطرف شود.

در جلسه‌های مشاوره‌ای که با پزشک خود داشتید، در مورد نوع عمل بینی خود صحبت کرده‌اید و پزشک توضیحات لازم را ارائه داده است. طبق همان توضیحات عمل خواهید شد و مدت زمان آن نیز بین ۵/۱ تا ۲ ساعت طول خواهید کشید. البته اگر بینی شما شکستگی و انحراف داشته باشد این زمان تا ۳ ساعت طول خواهد کشید.

مرحله پنجم: مراقبت‌های بعد از عمل

بعد از عمل بیمار را به اتاق ریکاوری می‌برند و وقتی علائم هوشیاری فرد کاملا برمی‌گردد، او را در بخش بستری می‌کنند. وقتی مشکل خاصی وجود نداشته باشد، بیمار ۶ ساعت در بیمارستان بستری می‌شود تا وضعیت او را بررسی کنند. اما گاهی طبق تجویز پزشک نیاز است که بیمار یک شبانه‌روز در بیمارستان زیر نظر باشد.

دوره نقاهت بعد از جراحی بینی گوشتی ۵ تا ۷ روز است و به مرور وضعیت فرد رو به بهبودی می‌رود. مراقبت‌های پس از جراحی بینی به اندازه مراقبت‌های قبل از آن اهمیت ویژه‌ای دارد و زیباجو باید در رعایت این موارد نهایت تلاش خود را بکند. این مراقبت‌ها به شرح زیر هستند:

  • ۱۲ ساعت بعد از عمل جراحی باید روی گونه‌ها و اطراف چشم‌های خود از کمپرس یخ استفاده کنید.
  • اگر مدت زیادی از عمل بینی شما نگذشته است برای حمام کردن باید از پزشک خود سوال کنید.
  • ۲۴ ساعت بعد از عمل نباید غذاهای سفتی که نیاز به جویدن دارند استفاده کنید. توصیه می‌شود مایعات و آبمیوه‌های تازه را مصرف کنید.
  • بعد از عمل به جای عطسه از بینی، از دهان عطسه کنید.
  • هرگز بعد از عمل فین نکنید، چرا که بینی شما دچار خونریزی خواهد شد.
  • در هفته‌های اول عمل نباید زیاد صحبت کنید یا بخندید. باید کمترین فشار را به بینی خود بیاورید.
  • برای خوابیدن باید سرتان کمی بالا باشد. به همین دلیل از چند بالش نرم برای زیر سر خود استفاده کنید. به پهلو یا روی صورت نیز نخوابید.
  • دو ماه بعد از جراحی عینک زدن ممنوع است؛ چون فشار زیادی به بینی شما وارد می‌کند.
  • برای چند هفته هنگام راه رفتن سر خود را بالا بگیرید و از بلند کردن اجسام سنگین و خم شدن خودداری کنید.
  • طبق توصیه پزشک از چسب بینی استفاده کنید.

دوره ریکاوری جراحی بینی گوشتی

به طور کلی دوره ریکاوری بعد از جراحی بینی گوشتی تقریبا یک هفته است. در روزهای اول ورم بینی شما زیاد خواهد بود. اما بعد از یک هفته از شدت ورم کم می‌شود. وقتی که پزشک تشخیص دهد ورم به اندازه کافی کم شده است، اقدام به برداشتن گچ بینی می‌کند. بعد از آن باید مراقبت‌های بعد از عمل که توضیح دادیم را رعایت کنید و در شروع فعالیت‌های روزانه خود نهایت دقت را به کار بگیرید.

آشنایی با عوارض جراحی بینی گوشتی

جراحی بینی گوشتی مانند هر عمل زیبایی عوارض خاص خود را دارد. اگر قصد دارید این عمل را انجام دهید لازم است در مورد عوارض آن اطلاعات مهمی داشته باشید. این عوارض به شرح زیر هستند:

  • ورم بینی
  • کبود شدن زیر چشم‌ها
  • جمع شدن خون زیر پوست
  • احتمال عفونت محل جراحی به دلیل عدم رعایت بهداشت محیط و وسایل جراحی
  • مشکلات تنفسی
  • آسیب وارد شدن به مجاری اشکی
  • خونریزی بینی
  • نامتقارن شدن بینی
  • باقی ماندن زخم و بخیه روی بینی
  • کم شدن حس بویایی

فراموش نکنید که قرار نیست یک نفر همه این عوارض را با هم تجربه کند. برخی از آن‌ها مانند تورم، خونریزی، مشکلات تنفسی و نامتقارن بودن بینی به علت ورم طبیعی هستند. وقتی یک تیم پزشکی حرفه‌ای را انتخاب کنید کمترین عوارض را تجربه خواهید کرد.

راه‌های کاهش ورم بینی گوشتی بعد از عمل جراحی

یکی از نگرانی‌هایی که افراد بعد از جراحی بینی گوشتی دارند، ورم آن است. علت ورم بینی فشار و اقداماتی است که توسط پزشک روی بینی انجام می‌شود. بینی‌های گوشتی به دلیل اینکه پوست ضخیم‌تری دارند بعد از عمل ورم بیشتری را تجربه می‌کنند.

همچنین بینی افرادی که به روش جراحی باز عمل می‌شوند نیز ورم بیشتری دارد و کمی دیرتر بهبود پیدا می‌کند. برای کاهش ورم بینی گوشتی بعد از عمل جراحی باید به توصیه‌های پزشک خود گوش دهید. اقدامات زیر نیز می‌توانند مفید باشند:

  • حتما از چسب بینی استفاده کنید.
  • دو هفته بعد از عمل، زاویه قرار دادن سر خود را ۳۰ تا ۴۵ درجه نگه دارید.
  • بینی خود را در معرض گرما و حرارت قرار ندهید.
  • برای کاهش ورم نباید نمک مصرف کنید.
  • خودتان را خسته نکنید و تا جایی که می‌توانید برای استراحت به ویژه خواب خود وقت بگذارید. خواب خود را تنظیم کنید.

اختلالات تنفسی بعد از جراحی بینی گوشتی

در هر جایی که کسی حرف از عمل بینی می‌زند دیگران در مورد اینکه عده‌ای دچار مشکلات تنفسی شده‌اند صحبت می‌کنند. این موضوع می‌تواند برای فردی که می‌خواهد این عمل را انجام دهد، نگران کننده باشد. مشکلات تنفسی بعد از عمل زیبایی کاملا طبیعی هستند.

حتی چند هفته بعد از عمل نیز ممکن است فرد هنگام نفس کشیدن سوت بکشد یا اذیت شود. این مشکل تا ۱ ماه بعد از عمل نیز طبیعی خواهد بود. اگر از انتخاب پزشک خود مطمئن هستید نباید در این مورد نگرانی داشته باشید. در صورتی باید نگران شوید که این اتفاق‌ها در طی عمل برای بینی شما رخ دهند:

  • نابود شدن غضروف بینی
  • سوراخ شدن تیغه بینی
  • کج شدن قسمت استخوانی و بالای بینی

برخی از این عوارض دائمی خواهند بود و ممکن است به صورت کامل درمان و برطرف نشوند. البته عمل‌های ترمیمی می‌توانند برخی از این مشکلات و عوارضی که باعث مشکلات تنفسی می‌شوند را برطرف کنند. در هر صورت برای اینکه از این مورد نگرانی نداشته باشید حتما تحقیقات زیادی در مورد پزشکی که انتخاب کرده‌اید، انجام دهید.

آیا جای بخیه در جراحی بینی گوشتی باقی می‌ماند؟

در جراحی بینی از دو نوع بخیه برای کامل شدن عمل استفاده می‌شود. برای بستن و بهبود برش‌هایی که خارج از بینی استفاده شده‌اند از بخیه‌های کشیدنی استفاده می‌شود. معمولا ۷ روز که از جراحی می‌گذرد فرد می‌تواند برای کشیدن بخیه‌ها اقدام کند.

برای ترمیم برش‌های داخلی بینی نیز از بخیه‌های جذب شدنی استفاده می‌شود که نیازی به کشیدن ندارند. اگر نگران باقی ماندن جای بخیه روی پوست بینی هستید باید بدانید سه عامل در این زمینه نقش مهمی را ایفا می‌کنند:

  • مهارت پزشک متخصص
  • جنس پوست بینی شما
  • مراقبت‌های بعد از عمل

اگر پزشک شما حرفه‌ای باشد و با روش‌های جدیدتر اقدام به بخیه زدن کند، کمترین جای بخیه باقی خواهد ماند. طوری که برای دیدن جای بخیه باید دقت زیادی بکنید. وقتی رنگ پوست شما سفیدتر و ضخامت آن کمتر باشد کمترین جای بخیه روی بینی شما باقی می‌ماند. زیباجو نیز بعد از عمل جراحی باید از کرم‌ها و ژل‌های ضد بخیه استفاده کند و زیر نور خورشید و دمای زیاد قرار نگیرد. این موارد در کنار هم باعث می‌شوند کمترین جای بخیه در جراحی بینی‌های گوشتی باقی بماند.

بهترین جراح بینی گوشتی در تهران

انتخاب یک جراح مناسب کار سختی است؛ اما به کمی تلاش نیاز دارد. نکته مهم این است که جراح خود را از روی تبلیغاتی که انجام می‌شود انتخاب نکنید و خودتان تحقیقاتی انجام دهید. برای تحقیقات باید موارد زیر را پیگیری کنید:

  • از دوستان، فامیل و همکارانتان که به تازگی عمل زیبایی انجام داده‌اند، در مورد پزشکشان و مهارت‌های آن‌ها سؤال کنید.
  • سایت‌های اینترنتی را بررسی کنید و با دقت نظرات دیگران در مورد پزشکان را بررسی کنید.
  • مجوز فعالیت یک پزشک را بررسی کنید.
  • در شبکه‌های اجتماعی مختلف یک پزشک و نظراتی که در مورد آن گفته می‌شود را مطالعه کنید.
  • خودتان به کلینیکی که انتخاب کرده‌اید سر بزنید تا رفتار پزشک و کادر درمان حاضر در کلینیک را بررسی کنید.
  • با پزشک‌هایی که انتخاب می‌کنید مشاوره داشته باشید. این مشاوره کمک می‌کند با ویژگی‌های پزشک آشنا شوید.
  • سابقه پزشک در جراحی بینی گوشتی را بررسی کنید و میزان موفقیت در عمل‌هایی که انجام داده است را مورد بررسی قرار دهید.
  • هزینه‌ای که پزشک دریافت می‌کند باید با توجه به مهارت، کلینیک و نوع عمل منطقی به نظر برسد.

مطلب مرتبط: بهترین جراح بینی گوشتی در تهران

هزینه جراحی بینی گوشتی چقدر است؟

در کنار همه نگرانی‌هایی که افراد برای جراحی بینی گوشتی خود دارند، هزینه‌ها نیز یک موضوع مهم هستند. برخی نیاز دارند برای این عمل پس‌انداز کنند یا در هزینه‌های خود حساب و کتاب‌های دقیقی انجام دهند. به طور کلی قیمت جراحی بینی گوشتی از ۹ میلیون تومان شروع می‌شود و تا ۵۰ میلیون تومان هم می‌رسد. فاکتورهای زیادی در کاهش یا افزایش این هزینه‌ها تأثیر می‌گذارند که مهم‌ترین آن‌ها به شرح زیر هستند:

  • انتخاب شهر برای عمل زیبایی
  • انتخاب پزشک متخصص
  • متفاوت بودن دستمزد متخصص‌ها
  • انتخاب کلینیک تخصصی
  • ویژگی‌های بینی فرد
  • نوسانات شدید اقتصادی

سخن پایانی

در این مقاله جراحی بینی گوشتی را بررسی کردیم. در صورتی که این عمل زیبایی زیر نظر یک متخصص حرفه‌ای صورت بگیرد، میزان خطا کم و دستیابی به نتیجه دلخواهتان افزایش پیدا می‌کند. برای اینکه بعد از عمل به نتیجه دلخواه برسید باید صبور باشید تا زخم‌ها، ورم و کبودی همگی از بین بروند و بتوانید چسب بینی را نیز کنار بگذارید. در آن صورت از نتیجه نهایی لذت خواهید برد.

کلینیک دکتر آرزو خوانساری نیا، مجموعه‌ای کامل متشکل از، پرسنل و متخصصین مجرب درکلیه حوزه‌های بینی، گوش، حلق و جراحی زيبايی‌بينی می‌باشد. متخصصین ما با مجهزترین و بروزترین تجهیزات و تکنولوژی دنیا و زیر نظر وزارت بهداشت ایران و اتحادیه اروپا، پاسخگوی شما عزیزان است. در صورت داشتن هرگونه سوال در بخش نظرات با ما در میان بگذارید یا برای دریفات مشاوره با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره و نوبت جراحی بینی با کلینیک دکتر آرزو خوانساری نیا تماس بگیرید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonدریافت مشاوره (کلیک کنید)