جراحی بینی وی | شنبه – چهارشنبه : از ساعت ۸ صبح الی ۸ شب

کلینیک جراحی بینی وی

دکتر آرزو خوانساری نیا متخصص کلینیک جراحی بینی وی دارای تخصص در حوزه بینی، گوش، حلق و جراح زيبايی بينی می باشند؛ ایشان یکی از بهترین جراح گوش و جراح بینی در تهران هستند و توانستند از دانشگاه علوم پزشكی با اخذ رتبه ٢١٥ كشوری فارغ التحصيل شوند؛ دکتر خوانساری نیا دوره عمومی شان را سال 1386 با رتبه دوم به پایان رساندند؛ ایشان دوره تخصصی گوش و حلق و زيبايی بينی شان را در دانشگاه علوم پزشكی تبريز به پایان رساندند؛ وی در بهترین کنگره ها و اجتماع های مختلف عضو بوده اند و توانسته اند افتخارات بسیار زیادی برای خود به ارمغان بیاورند؛ دکتر خوانساری نیا تجربه و سابقه بسیار درخشانی برای خود اخذ کرده اند.ايشان جز معدود جراحاني هستند كه از سبك فوق العاده پيشرفته v)وي) درجراحي هاي خود استفاده ميكنند.

انواع عمل جراحی بینی

زمان مطالعه: 6 دقیقه
Rate this post

عمل‌های زیبایی و در صدر آنها جراحی بینی، امروزه رواج بسیاری یافته‌اند و افراد زیادی برای دست‌یابی به چهره‌ی مدنظر خود، برای انجام عمل بینی اقدام می‌کنند. هر شخصی که عمل بینی انجام می‌دهد، شکل ایده‌آلی برای فرم بعد از عمل  بینی خود خواستار است و حالت خاصی برای آن در نظر دارد. فرم صورت و چهره‌ی افراد متفاوت است و این موضوع موجب می‌شود تا یک مدل خاصی از بینی برای همه‌ی افراد مناسب نباشد. در این محتوا انواع عمل‌ جراحی بینی را معرفی می‌کنیم، چنانچه شما نیز در آینده قصد انجام عمل زیبایی بینی را دارید، با ما همراه باشید.

انواع عمل جراحی بینی

مدل‌های مختلف عمل بینی

جراحی‌های بینی با اهداف مختلف و برای دستیابی به مدل‌های متفاوت انجام می‌شوند؛ گاهی اوقات جراحی بینی صرفا برای رفع کجی و انحراف بینی صورت می‌پذیرد. گاهی اوقات نیز عمل جراحی بینی به منظور تغییر کلی فرم ظاهری بینی انجام می‌شود. به طور کلی انواع عمل جراحی بینی را می‌توان در چهار دسته‌ی کلی، رفع کجی بینی، جراحی طبیعی بینی، جراحی نیمه فانتزی بینی و جراحی فانتزی بینی، جای داد. در ادامه به طور کامل به معرفی هر کدام از این موارد خواهیم پرداخت.

عمل بینی طبیعی

در عمل بینی طبیعی هدف از انجام جراحی تغییر شکل کلی بینی و کوچک کردن بیش از حد بینی نیست و سعی می‌شود با حداقل تغییرات، عیوب بینی برطرف شوند و ظاهر جذاب‌تری ایجاد کند. اما همان طور که گفتیم در این نوع جراحی بینی، سعی می‌شود تناسب بینی با سایر اجزای صورت حفظ شود. و ایراداتی نظیر قوز بینی، افتادگی نوک بینی، گوشت اضافه و انحرافات ظاهری را برطرف می‌کند و به بینی جلوه‌ای زیبا اما طبیعی می‌بخشد.

عمل بینی نیمه فانتزی

در این نوع عمل، هدف دست‌یابی به بینی‌ای با ملاک‌های زیبایی امروزی است که تا حدی غیر طبیعی نیز جلوه می‌کند. در این نوع جراحی ضمن حفظ تعادل در سایز بینی با سایر اجزای صورت، اعمالی مانند تیز کردن نوک بینی و شکل دهی آن سمت بالا نیز مدنظر است. در عمل بینی نیمه فانتزی، زاویه‌سازی بینی و ایجاد خط صاف از پیشانی تا بینی نیز انجام می‌شود، با توجه به نیاز به زاویه سازی در این مدل جراحی‌های بینی، چهار مدل ایمپلنت، شامل ایمپلنت سیلیکون، ایمپلنت سیلیکون فوق نرم، ایمپلنت گورتکس و ایمپلنت سیلیتکس، استفاده می‌گردد.

عمل بینی فانتزی

عمل بینی فانتزی شبیه به شیوه‌ی نیمه فانتزی است با این تفاوت که جنبه‌های غیر طبیعی آن بیشتر در نظر گرفته می‌شود و مواردی چون بالا رفتن بیش از حد نوک بینی، تیز کردن نوک بینی، کوچ کردن زیاد اندازه‌ی بینی و قوس بیش از حد بینی، جزو این دسته عمل‌های زیبایی بینی می‌باشند. البته این موضوع باید توجه شود که تغییرات بیش از حد ساختار بینی در صورت عدم جراحی صحیح می‌تواند در آینده موجب مشکلات تنفسی و اختلال در خواب و … شود. اگر قصد انجام انواع عمل جراحی بینی را دارید، حتما با پزشکان متبحر و حاذق مشورت کنید.

جراحی بینی کج چگونه انجام میگیرد؟

در جراحی بینی کج، ابتدا باید عوامل ایجاد مشکل و به خصوص مشکلات تنفسی بررسی شوند. به طور کلی دو نوع بینی کج داریم. در نوع اول، مشکل ناشی از عواملی چون شکننده و یا پیچیده بودن چارچوب غضروف و استخوان بینی است که در اثر تومور، شکستگی بینی، جراحی پیشین بینی، وجود نواقص مادرزادی و عفونت‌های جدی به‌وجود آمده است. علت دوم کج بودن بینی، سپتوم بینی کج، به معنای وجود مشکل در دیواره جدا کننده دو سوراخ بینی است و دیواره به یک سمت متمایل است.  این موضوع، علاوه بر ایجاد ظاهر نامناسب، سبب دشواری تنفس و خون دماغ شدن نیز می‌گردد. بینی کج، در صورت تشخیص پزشک متخصص و نیاز به جراحی، با دو شیوه‌ی رینوپلاستی یا سپتوپلاستی درمان می‌شود:

  • در شیوه‌ی رینوپلاستی، ضمن درمان مشکلات عملکردی بینی کج، بیشتر بر روی جنبه‌ی زیبایی ظاهری بینی متمرکز است. در پی این روند جراحی، انحراف بینی شما به‌طور کامل درمان خواهد شد؛ و علاوه بر اینکه نقایص تنفسی و مشکلات مربوط به انحراف بینی‌تان حل می‌شود، عیوب ظاهری آن نیز رفع شده و از نظر زیبایی نیز بهبود خواهد یافت.
  • شیوه‌ی سپتوپلاستی با شکل‌دهی مجدد دیواره‌های درونی بینی در مجاری عبوری جریان هوا، بینی کج را صاف خواهد کرد و مشکلات ناشی از نیز برطرف خواهند شد، بدون اینکه تغییر خاصی در شکل بیرونی بینی صورت گیرد. چنان‌چه علت انحراف بینی، سپتوم کج بوده باشد، پزشک، سپتوپلاستی را تجویز خواهد کرد.

عمل انواع بینی از نظر شکل ظاهری

افرادی که قصد انجام جراحی زیبایی بینی را دارند، نیاز است تا فرم و شکل ظاهری بینی خود را بشناسند. چرا که با شناخت نوع فرم بینی، فرد از تغییراتی که نیاز است تا بر روی بینی وی انجام شود، آگاهی می‌یابد. می‌توان گفت شکل و فرم ظاهری بینی افراد علاوه بر ژنتیک، تحت‌تأثیر سن، نوع نژاد، و محل زندگی فرد نیز است. به‌طورکلی بینی‌ افراد از نظر ضخامت پوست، شکل ظاهری، ساختمان کلی بینی و نوع پوست فرد در انواع متفاوتی وجود دارد. بر اساس یک دسته‌بندی کلی می‌توان گفت که هراندازه ضخامت پوست بینی بیشتر باشد، بینی گوشتی تر و به هر میزان که ضخامت پوست بینی کمتر و نازک‌تر باشد، بینی فرد استخوانی تر است‌.

البته طبق دسته‌بندی‌های دقیق‌تر، گونه‌های دیگری از انواع بینی نیز به چشم می‌خورد؛ مواردی چون بینی رومی، بینی یونانی، بینی کمبو، بینی پهن، بینی سربالا و … نیز گونه‌های دیگری از بینی هستند که بعضا اسامی‌شان به گوش می‌خورد؛ اما از آنجایی‌که عموم مردم بینی خود را یا گوشتی و یا استخوانی می‌دانند؛ در این بخش به‌طور مفصل به این دو نوع کلی مدل بینی و انواع عمل جراحی بینی در هر کدام، خواهیم پرداخت. این نوع تقسیم‌بندی و نام‌گذاری بینی افراد بر اساس فرم و ساختمان بینی را نمی‌توان یک دسته‌بندی علمی در نظر گرفت. اما به‌طورکلی از این اصطلاحات و نام‌گذاری‌ها در هنگام عمل جراحی زیبایی به‌منظور القای بهتر و راحت‌تر منظور جراح و درک متقابل بین جراح و بیمار استفاده می‌شود.

انواع عمل جراحی بینی

عمل جراحی بینی‌های استخوانی

این نوع بینی‌ها پوست نازک یا متوسطی دارند که معمولاً در قسمت تیغه بینی دارای قوز هستند. بسیاری از افرادی که بینی استخوانی دارند، با هدف رفع قوز بینی اقدام به عمل بینی استخوانی خود می‌کنند. این نوع بینی به طور معمول دارای ظاهر استخوانی است که باتوجه‌به نازکی پوست در قسمت بینی، می‌توان شاهد جزئیات استخوان بینی به‌صورت واضح از زیر پوست بود.

در این نوع بینی در صورت شکستگی لبه استخوان بینی، این شکستگی به‌وضوح مشاهده می‌شود. از نظر غضروفی، بینی‌های استخوانی دارای غضروف‌های محکم و قوی هستند، به همین دلیل کمتر شاهد افتادگی نوک بینی در بینی‌های استخوانی خواهیم بود. به‌طورکلی بینی‌های استخوانی از انعطاف‌پذیری بالاتری نسبت به بینی‌های دیگر در هنگام عمل برخوردارند. به همین دلیل می‌توان این نوع بینی را به شیوه‌های مختلف انواع عمل جراحی بینی اعم از طبیعی، فانتزی یا نیمه فانتزی عمل کرد.

نیاز است تا پزشک جراح در هنگام جراحی بینی استخوانی، با دقت و حساسیت بیشتری این عمل را انجام دهد، زیرا جزئی‌ترین اشتباهات و خطاهای پزشکی در استخوان یا غضروف بینی استخوانی، به‌راحتی از زیر پوست قابل‌مشاهده است. به طور معمول این نوع بینی در خانم‌ها بیشتر از آقایان دیده می‌شود. خانم‌ها نسبت به آقایان، بینی‌های استخوانی تر و ظریف‌تری دارند.

عمل جراحی بینی‌های گوشتی

بینی‌های گوشتی دارای مقدار زیادی بافت هم‌بند در زیر پوست خود هستند. میزان چربی در پوست این نوع بینی‌ها بالاست، به‌طوری‌که در صورت فشار دادن پوست بینی با ۲ انگشت، چربی پوست به بیرون تراوش می‌کند. منافذ بینی‌های گوشتی باز و بزرگ است. در بینی‌های گوشتی بیشتر شاهد افتادگی نوک بینی هستیم. در این نوع بینی‌ها باتوجه‌به نیروی کشش جاذبه زمین، انفعالات پوستی و ضعیف بودن غضروف‌ها در نوک بینی، این افتادگی اتفاق می‌افتد. به طور معمول بینی‌های پهن، فاقد خط‌های پره بینی، ظاهر مشخص‌شده و باریک و خط‌های موازی در قسمت پشت بینی هستند. در این نوع بینی‌ها عرض بینی بیشتر از حالت استاندارد و طبیعی است.

بینی‌های گوشتی در مقایسه با بینی‌های استخوانی از ضخامت بیشتری به‌خصوص در نواحی نوک بینی برخوردار هستند. باتوجه‌به ضخیم بودن پوست بینی‌های گوشتی، جزئیات غضروفی زیرپوست به‌سختی قابل‌مشاهده است. غضروفی که در نوک این بینی‌ها وجود دارد، بزرگ و به شکل پهن است. در قسمت پایین بینی نیز شاهد غضروف‌های بزرگ هستیم. غضروف‌های بینی‌های گوشتی محکم و قوی نیستند و قابلیت ارتجاعی پایینی دارند. به طور معمول افرادی که دارای بینی گوشتی هستند، با هدف تقویت کردن پایة بینی و همچنین غضروف‌های نوک بینی اقدام به جراحی بینی گوشتی می‌کنند. در این عمل پزشک با هدف تقویت غضروف، بافت مورد نظر را از یک قسمت از بینی برداشته و به محلی که به تقویت نیاز دارد اضافه می‌کند. در آقایان بیشتر از خانم‌ها شاهد بینی‌های گوشتی هستیم.

تفاوت عمل جراحی بینی زنان و مردان

تفاوت در نوع فرم بینی بین زنان و مردان باعث می‌شود تا جراحی زیبایی بینی زنان با جراحی زیبایی بینی آقایان متفاوت باشد. واقعیت این است که بینی مردان به‌طور کلی نسبت به بینی زنان بزرگتر است و غضروف و استخوان بیشتر و بزرگتری نیز دارد. این عوامل خود موجب تفاوت‌هایی در روند انجام جراحی بینی می‌شود. بنابراین هیچ مردی نباید انتظار داشته باشد که بینی‌اش به اندازه بینی زنان کوچک شود، چراکه آناتومی بینی‌اش این اجازه را نخواهد داد.

سخن نهایی

هدف از جراحی بینی در برخی موارد رفع عیوب بینی و مشکلات ناشی از آن است و گاهی نیز این عمل صرفا یک جراحی زیبایی و به‌منظور نزدیک‌تر کردن حالت بینی به حالت ایده‌آل شخص است. با توجه به مقاصد انجام این جراحی، انواع عمل جراحی بینی وجود دارند که عمل جراحی طبیعی بینی، عمل جراحی فانتزی و عمل جراحی رفع انحراف و کجی بینی جزو اساسی‌ترین نوع عمل‌های جراحی بینی محسوب می‌شوند.

کلینیک دگتر آرزو خوانساری نیا، مجموعه‌ای کامل متشکل از، پرسنل و متخصصین مجرب درکلیه حوزه‌های بینی، گوش، حلق و جراحی زيبايی‌بينی می‌باشد. متخصصین ما با مجهزترین و بروزترین تجهیزات و تکنولوژی دنیا و زیر نظر وزارت بهداشت ایران و اتحادیه اروپا، پاسخگوی شما عزیزان است. در صورت داشتن هر گونه سوال در بخش نظرات با ما در میان بگذارید با برای دریفت مشاوره از طریق شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره و دریافت نوبت جراحی بینی با جراحی بینی وی تماس بگیرید.
Call Now Buttonدریافت مشاوره (کلیک کنید)